انواع سرفیس بوک

یکی از بزرگترین شرکت ‌های تکنولوژی در جهان مایکروسافت (Microsoft) است. این کمپانی که در سال ۱۹۷۵ توسط بیل گیتس و پل آلن تأسیس شد، با تولید محصولات نرم‌ افزاری مانند ویندوز، آفیس و اینترنت اکسپلور طی سالیان دراز توانست به یکی از برند های معروف و مورد اعتماد در صنعت تکنولوژی تبدیل شود.در این مقاله به معرفی و بررسی انواع سرفیس بوک میپردازیم.

توانایی بالای مهندسین و هوش اقتصادی بالای سردمداران مایکروسافت سبب شد تولید این مجموعه تنها به نرم ‌افزارهای کامپیوتری محدود نبوده و دستگاه‌ های سرفیس نیز به خط تولید این کمپانی راه پیدا کنند. سرفیس ‌های مایکروسافت شامل لپ ‌تاپ ‌های دو در یک، تبلت‌ ها و دستگاه‌ های کنترل بازی هستند که با طراحی زیبا و کیفیت ساخت بالا در کنار ویژگی ‌های منحصر به فرد، توانسته ‌اند ظرف مدت کوتاهی جایگاه ویژه‌ ای در بازار برای خود دست و پا کنند.

بیشتر بدانید: مزایا سرفیس که هیچ کس به شما نمی­گوید!

انواع محصولات مایکروسافت

در این صفحه قصد داریم به معرفی انواع سرفیس بوک مایکروسافت بپردازیم. هر یک از مدل های این گروه با ویژگی ‌های منحصر به فردی که برای کاربران حرفه ‌ای و غیرحرفه ‌ای مناسب هستند، طراحی شده اند. مایکروسافت سرفیس تمام تلاش خود را نهاده تا با بررسی دقیق ویژگی های فنی هر یک از انواع سرفیس بوک شما را با مزایا و معایب و نحوه استفاده از آن‌ ها آشنا سازد.

با مطالعه این مطلب، شما با محصولات سرفیس بوک مایکروسافت و ویژگی ‌های آن‌ ها آشنا خواهید شد و می ‌توانید بهترین گزینه را برای خود انتخاب کنید؛ تا پایان همراه ما باشید.

آشنایی با سرفیس بوک

با نگاهی به دسته لپ ‌تاپ ‌های دو در یک کمپانی مایکروسافت متوجه حضور گروه های مختلفی در این دسته بندی بزرگ خواهیم شد. از جمله این گروه ها می توان به سرفیس لپ‌تاپ (Surface Laptop)، سرفیس بوک (Surface Book)، سرفیس پرو (Surface Pro)، سرفیس استودیو (Surface Studio) و سرفیس دیوایس (Surface Hub) اشاره کرد.

همانطور که در متون بالا اشاره شد، ما در این صفحه قصد داریم به صورت اختصاصی به زیر گروه سرفیس بوک بپردازیم و تخصصی انواع سرفیس بوک را بررسی کنیم. اما پیش از معرفی انواع سرفیس بوک و آشنایی با آن ها لازم است به صورت کلی زیر دسته محبوب سرفیس بوک را بشناسیم.

یکی از محصولات پرفروش شرکت مایکروسافت در دسته لپ تاپ های دو در یک، سرفیس بوک مایکروسافت است. مدل های مختلف موجود در این گروه با بدنه ای از جنس آلیاژ منیزیم و کربن فایبر، احساس کیفیت و زیبایی را به کاربران القا می کنند.

ویژگی های سرفیس بوک

برای بیان ویژگی های شایان این گروه می توان به دو قابلیت بزرگ و کارآمد اشاره داشت. قابلیت تبدیل‌ پذیری دستگاه اولین ویژگی ای است که سبب تمایز بنیادین این مدل ها با دیگر مدل های موجود در بازار شده است. این دستگاه به راحتی به حالت تبلت تبدیل شده و با استفاده از قلم سرفیس، کاربران می ‌توانند با دقت بالا و حساسیت بالای قلم از محصول استفاده کنند.

کارشناسان نمایندگی سرفیس معتقدند به عنوان ویژگی دوم می توان به قابلیت‌ های فنی سرفیس بوک اشاره کرد. حضور پردازنده مرکزی اینتل در بطن ساختاری مدل های مختلف این گروه و حافظه رم بالا اجرای سنگین ترین برنامه ها را نیز بر روی دستگاه ممکن ساخته است.

در مجموع می توان اینگونه نوشت که سرفیس بوک مایکروسافت یک دستگاه بسیار کامل و با ویژگی ‌های منحصر به فرد است که برای کاربران حرفه ‌ای و کسانی که به دنبال یک لپ‌تاپ با کیفیت بالا هستند، مناسب است. همچنین با توجه به قابلیت تبدیل ‌پذیری آن، کاربران می ‌توانند از این دستگاه برای استفاده به عنوان یک تبلت نیز بهره ببرند.

انواع سرفیس بوک

لپ تاپ های 2 در 1 مایکروسافت

همانطور که اشاره شد، سرفیس بوک (Surface Book) از لپ ‌تاپ ‌های دو در یک (۲ in ۱) شرکت مایکروسافت است که قابلیت تبدیل شدن به تبلت را نیز دارد. سرفیس بوک به دلیل طراحی زیبا و ویژگی ‌های منحصر به فردش، در زمره محبوب ترین دستگاه ‌های هیبریدی بازار قرار می گیرد. این دستگاه در چندین نسخه مختلف عرضه شده است که به شرح زیر است؛ در ادامه انواع سرفیس بوک با ذکر جزئیات به شما معرفی خواهد شد :

سرفیس بوک (Surface Book) :

اولین مدل از خانواده دوست داشتنی سرفیس بوک، نام خانواده خود را یدک می کشد. این مدل که در سال 2015 به بازار معرفی شد، دارای نمایشگری 13.5 اینچی با رزولوشن 3000 در 2000 پیکسل است. مایکروسافت قلب تپینده این مدل را از کمپانی اینتل قرض گرفته و سرفیس بوک را با دو مدل پردازنده Intel Core i5 یا i7 و حافظه رم ۸ یا ۱۶ گیگابایتی به همگان معرفی کرده است.

هارد اس ‌اس‌ دی (SSD) جای داده شده در این مدل می تواند 128، 256، 512 گیگابایتی و یا ۱ ترابایتی بوده و کارت گرافیک NVIDIA GeForce گرافیک یا Intel HD Graphics را در خود تعبیه کرده باشد. از آن جا که این مدل اولین محصول از گروه دوست داشتنی سرفیس بوک است به تبع اشکلات ریز فیزیکی و فنی ای را یدک می کشد که در مدل های بعدی کاملا رفع شده است.

سرفیس بوک ۲ (Surface Book 2) :

نسخه دوم از انواع سرفیس بوک در سال 2017 به همگان معرفی شد. این مدل با دو صفحه نمایش ۱۳.۵ اینچی با رزولوشن ۳۰۰۰ در ۲۰۰۰ و ۱۵ اینچی با رزولوشن ۳۰۰۰ در ۲۲۴۰ پیکسل به بازار راه یافت تا دوستداران صفحه نمایش بزرگ نیز از خرید انواع سرفیس بوک رضایت کافی را داشته باشند.

در این مدل دیگر از گرافیک کارت آنبرد خبری نیست و بجای آن کارت گرافیک NVIDIA GeForce GTX ۱۰۵۰ یا Intel HD Graphics 620 استفاده شده است. پردازنده سرفیس بوک ۲ از نوع Intel Core i5 یا i7 و حافظه رم آن به ۸ یا ۱۶ گیگابایت می‌ رسد. همچنین، این دستگاه دارای هارد اس‌ اس ‌دی ۲۵۶ گیگابایت تا ۱ ترابایتی است.

سرفیس بوک ۳ (Surface Book 3) :

سال 2020 بود که نسخه سوم از این سری نیز به بازار معرفی شد. این نسخه نیز همانند نسخه قبلی با دو نمایشگر 13.5 اینچی و 15 اینچی به بازار دیجیتال راه یافت، در حالی که در بطن ساختاری خود پردازنده Intel Core i5-1035G7 یا i7-1065G7 گنجانده بود. کارت گرافیک NVIDIA GeForce GTX ۱۶۵۰ یا Intel Iris Plus Graphics برای این مدل استفاده شده است.

علی رغم شباهت های ساختاری غیر قابل انکار سرفیس بوک 3 با دو نسخه قبلی، از ارتقا فنی آن نمی توان غافل شد. حضور گرافیک کارت قوی در کنار پردازنده به روز سبب شده است که به روزترین نرم افزارها و بازی ها نیز بدون لگ در این محصول به اجرا در آیند.

سرفیس بوک ۴ (Surface Book 4) :

سرفیس بوک 4 (surface book 4)

گمانه زنی ها بر آن است که تا چندی دیگر نسخه چهارم از انواع سرفیس بوک نیز به بازار معرفی خواهد شد. این نسخه قطعا از پردازنده قوی تر و کارت گرافیک بهتری برخوردار بوده و غول دنیای تکنولوژی لقب خواهد گرفت. نظر شما چیست؟

کلام آخر

Microsoft surface تمام تلاش خود را نهاد تا در این صفحه ضمن ارائه معرفی کوتاهی از مایکروسافت و محصولات آن، انواع سرفیس بوک را با ریز جزئیات برای شما شرح دهد. امید است که مفید واقع شده باشد.

2/5 - (1 امتیاز)

No Comments

پیام بگذارید

درخواست تعمیرات سرفیس